Øvrige resultater fra helgen

Mange mestere fra helgen, men det var andre konkurranser, blant annet tredje runde i nordisk i Quad.

I helgen var det tredje runde i nordisk mesterskap, samt NC2 i Quad på Bjørkelangen. Det var store forventninger til 

Christopher gjorde som vi trodde, han vant begge heatene og dermed sammenlagt denne runden Han tok seieren foran  Joakim Langeland Granli, med danske Henrik Mogensen på tredjeplass. Christopher sier selv at det føltes veldig bra å vinne norgescuprunden nr to og tredje runde av nordisk. Kroppen og ATV fungerte topp. Nå er det forberedelser til lag-EM om tre uker som står for tur, og allerede til helgen skal laget kjøre et løp i det tyske mesterskapet for å få konkurransetrening. Det er 19 land påmeldt til lag-EM, så det er viktig med gode forberedelser.

Det er igjen en runde i nordisk. Den går i Danmark om 1,5 uke. Christopher ligger på andreplass sammenlagt, men er ikke helt sikker enda på om han drar nedover til Danmark. 

Kevin hadde ikke den beste dagen på jobb i helga, men fikk med seg 5 poeng fra Bulgaria på den nest siste runden av EMX250 for i år. Det startet med en 11. plass på tidskvalen, drøye 2 sek fra P1. Videre ble det en 18. plass i heat 1. Heat 2 startet bra med en god start, men Kevin datt lengre og lengre bak i feltet og ente på en 19. plass. Ikke helt fornøyd med helga, men den neste og siste runden går på Assen i Nederland, og der blir det spennende å se hva Kevin klarer å få til! 

C️ornelius var en tur over grensen for å representere Norge i SM i helga. Cornelius ble 4 på tidskvalen i sin gruppe og kjørte godt på lørdag med en oppkjøring fra rundt 30. plass til 11. plass i mål. Søndag ble det startkrasj og velt som resulterte i en 28. plass i heat to. Heat 3 gikk veldig bra og Cornelius kjørte seg opp fra 13. plass i starten til 6. plass i mål!