Oslo Motorsportklubb vant lag-NM

Oslo Motorsportklubb vant NM-gullet for lag i speedway.

Norgesmesterskapet for lag ble arrangert på Lunner Speedwaybane sist søndag. Arrangørklubben Oslo Motorsportklubb kunne ønske velkommen til strålende vær og en kjempegod bane, satt i stand av banemester Arild Sande.

Robert Duncan (Oslo Motorsportklubb) var stevneleder, mens Lina Topstad (NMK Kristiansand) ledet juryen.

Før NM for lag ble det kjørt oppvisning av juniorene fra Mjøsa Speedwayklubb, som fikk sine velfortjente premier.

Det var deltagere fra NMK Drammen, Mjøsa Speedwayklubb, NMK Kristiansand, Elgane MSK og Oslo Motorsportklubb. I strålende sol fikk publikum et severdig og spennende stevne, mener Jarle Evensen i Oslo Motorsportklubb.

-Det var spesielt knyttet spenning til hvor mestertittelen skulle gå. Favorittene fra Elgane og Oslo har igjennom året hatt flere harde kamper. Gutta fra Oslo Motorsportklubb fikk raskt et overtak på resten av feltet. Med kaptein Truls Kamhaug sammen med Mathias Pollestad og Tage Skretting på laget, ble det til slutt en overlegen seier til Oslo Motorsportklubb, forteller Evensen.

Speedway-legendene Sverre Harrfeldt (sølv i VM 1966) og Henry Harrfeldt stod for overrekkelse av premier, blomster og seierskrans.

-Vi er alltid stolte av gutta våre, men kanskje litt ekstra i dag. Samt kjempestolt av alle som setter av dagen for å få gjennomført et prikkfritt stevne, sier Jarle Evensen hos arrangørklubben.

Link til heat skjema.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10166216960250311&set=pcb.4086749151452209