Ønsker RC-miljøet velkommen

Vil ha aktivitet på banen!

RC-bil-anlegget på Bratten i Bodø ønsker mer RC-aktivitet på banen. Magnus Johan Nilsen i Bodø Kommune frir nå til RC-interesserte.

-Vi har nemlig et RC-bil-anlegg på Bratten i Bodø som vi gjerne ønsker skal bli brukt mer aktivt, og få et samarbeid med en klubb, skriver Nilsen i Bodø Kommune til NMF.

Banen ble ferdigstilt i 2006 og ble i sin tid bygget med tippemidler. Den er 212,5 meter lang og har en bredde på 4 meter på det smaleste, og 6,5 meter på det bredeste.

Foto: Håvard Christensen.

Bodø Kommune og Nilsen ønsker å komme i kontakt med miljøer som vil skape litt fart og spenning på banen.

-Den er bygget for å holde internasjonal konkurransestandard, med spesialasfalt som skal minske slitasje på dekk. Det har ikke vært noen konkurranser her, men får man opp et miljø som er villig til å bidra litt, så er det et ypperlig sted for å kjøre konkurranser. Vi kan også nevne at det er følere i asfalt for tidmåling, skriver Nilsen.

-Det er kontorlokale i begge etasjene på bygget, og bygget er universelt utformet og har heis for rullestolbrukere. Banen skal ordnes på før sommeren med liming av kunstgress og maling av bygg. Vi kan også skilte med midnattsol i sommermånedene, og en fantastisk utsikt, skriver Nilsen i Bodø Kommune.

Foto: Bodø Kommune