Ønsker barn velkommen til prøving av speedway

Elgane MSK , Mjøsa speedway klubb , NMK Kristiansand og Oslo Motorsport klubb inviterer barn til prøvespeedway 12. juni fra klokken 11.00 på sine respektive baner.

-Vi ønsker velkommen til alle barn som ønsker å prøve speedway, sier Jarle Evensen i Oslo Motorsport Klubb, på vegne av alle de fire motorsykkel-klubbene, som arrangerer speedway-prøving for barn den 12. juni.

Evensen vil ha barna på banen, til å prøvesmake på speedway.

-Har du som foresatt et barn som er interessert i å delta på en dag med gøy og moro med motorsykkel? Da håper vi at du tar kontakt med din nærmeste speedwayklubb, sier Evensen.

De ulike klubbene har utlånssykler i motorstørrelsene 50ccm, 85ccm, 125ccm og 500 ccm – og disse vil bli stilt til disposisjon i de klubbene hvor dette er tilgjengelig.

Det vil bli lek med motor under kontrollerte former på lukket bane for barn mellom 5 og 16 år. Voksne ansvarlige og trenere vil være tilgjengelige.

-Og det dukker nok opp en fullblods speedwaykjører eller to også. Ikke la denne muligheten til å teste ut den mest intensive og spennende idretten som finnes gå til spille, sier Jarle Evensen.

NMK Kristiansand kan kontaktes på nmkkrs@gmail.com; Mjøsa Speedwayklubb på styret@mjosaspeedway.com; Elgane Motorsykkelklubb på tor.arne.vigre@seabrokers.no og Oslo Motorsport klubb på jarle.evensen@wilo.com; Her vil du få mer informasjon om de respektive arrangementene.