Ønsker å starte sesongen med gratis-seminar

Mye spennende å se frem til!

Grenleder Lin Amundsen (bildet) gleder seg til ny dragbike-sesong. Det er mye spennende å se frem til.

-Vi ønsker å starte sesongen med å gi samtlige med lisens i dragbike et tilbud om gratis seminar. Et seminar der vi drar oss opp av gjørma og gir alle en skikkelig vitamininnsprøytning, sier Lin Amundsen.

Søknad er innvilget, så nå blir det snart igangsetting.

-Vi har søkt NMF Region Øst om midler til prosjektet, og søknaden er innvilget. Vi har vært i kontakt med Pål Anders Ullevålseter og Erland Thomassen som stiller så sant dato passer. I tillegg vil dragrace-speaker Erlend Amundsen være konferansier. Tilbudet går ut til alle så fort vi er sikre på en dag der dette kan gjennomføres, sier hun.

Også e-læring står på programmet.

-I tillegg er nå e-læringskurset vårt på plass. Vi står med armene åpne for alle som ønsker en lisens i dragbike og vil kunne bistå med oppkjøring på samtlige stevner i 2021, forteller Amundsen.

NM på menyen i mai.

-Planen er å starte med NM-runde og European Dragracing Serie på Gardermoen Raceway 7.-9. mai. Usikkerheten er fortsatt stor angående gjennomføring, men vi planlegger som om Covid-19 ikke skal stoppe oss i år. I dragbike rår optimismen, sier Amundsen.

Fyldig liste med arrangementer.

-Etter mai vil det gå slag i slag med egen dragbikefestival i juni, NM Fyresdal i juli, Nordisk Mesterskap i august før det hele avsluttes med NM-finaler i september på Gardermoen Raceway. I tillegg kjøres diverse Street Legal løp samt oppvisning. Blant annet i Målselv uke 29. I løpet av året skal vi også ta godt vare på juniorene våre. Grenen planlegger nok en Juniortur høsten 2021. I juni blir det treningsdag for juniorene samt felles middag samme dag, sier hun.

Enkel og grei målsetting i år.

-Målsetningen for sesongen 2021 er enkel. Det blir rett og slett å vise verden at Covid-19 ikke tok knekken på Dragbike i Norge, avslutter Lin Amundsen.