Nyttårshilsen fra NMF-presidenten: – Godt nytt motorsport-år!

Året 2021 er historie. Vi håpte alle at 2021 skulle bli året vi la koronaen på hylla for godt, men med dagens smittetall kan det dessverre se ut som det fortsatt er en stund til. Mange står nok en gang i utfordrende situasjoner med permitteringer, færre oppdrag på jobb, hjemmekontor, hjemmeskole eller dårlig helse blant nære og kjære.

Året som har passert har brakt med seg nye erfaringer av mange slag også for egen del. Både privat og i motorsporten.  Er det noen gang man virkelig får prøvd seg, så er det når tilsynelatende alt er utenfor ens egen kontroll. Man sitter på et tog i fart, og det er ingen perrong i sikte med det første. Hva gjør man egentlig da? Man fokuserer på de tingene man faktisk kan gjøre noe med. Koronaen kan vi ikke gjøre så mye med, utover å følge de råd og retningslinjer som kommer, men aktivitet kan vi få til likevel. Det har vi fått til før, og det skal vi få til igjen.

Et av motorsport-høydepunktene i 2021 for egen del må ha vært da jeg kunne se de flotte NM-veka sendingene på PC fra sykehuset. Det var stor stas, og jeg blir så utrolig stolt over hva motorsporten får til når vi drar i samme retning. Arrangementene var knallbra, og jeg gleder meg stort til kommende NM-veke i 2022.

Nylig samlet også klubbene våre seg på tinget og staket ut kursen med en ny strategi som gjelder for forbundet vårt de neste fire årene. Det både krevende og spennende arbeidet med å nå denne er allerede i gang. Jeg håper du vil være med å bidra til at vi sammen når målene våre, uansett hvilket nivå i organisasjonen du vil bidra på. Det er enormt med styrke og potensiale i motorsporten når vi trekker i samme retning, så dette skal vi få til!

Ingen nyttårshilsen uten å nevne våre utøveres prestasjoner. For et år, -og for noen prestasjoner! Aldri før har motorsporten levert så gode resultater, og det skjer i alle seksjonene samtidig. Gratulerer igjen til utøverne og deres støtteapparat. I 2022 blir spenningen til å ta og føle på. Vi heier på dere!

Kjære alle klubber, utøvere, frivillige og ansatte, -tusen takk for all deres innsats i 2021. Vi går mot et spennende 2022, og jeg ønsker dere alt godt for det kommende året. Dette kommer til å bli bra!

Med vennlig hilsen,

Emilie F. Westbye

President, NMF