Nytt system for registrering av kjøretøy og startnummer

Nytt system - og nye muligheter!

Norges Motorsportforbund har i dag lansert et nytt system for registrering av kjøretøy og startnummer.

I første omgang er det kun snøscooter som kan registrere startnummer. Kjøretøyregisteret er for alle i kategoriene motorsykkel og snøscooter.

-Et system for kjøretøyregistrering har det lenge vært behov for. Nå har vi et heldigitalt system hvor du som medlem kan registrere din sykkel selv, og sitte med beviset så fort registreringen er gjennomført. Unntaket er ved sorte skilter eller omregistrering, da omregistrering krever godkjenning fra tidligere eier før beviset frembringes og bevis for sorte skilter sendes fra administrasjonen, sier assisterende generalsekretær og ansvarlig for IKT hos NMF, Lena Baardseth.

-Systemet gjøres søkbart på NMFs nettsider slik at man kan søke opp sykler. Dette er også et viktig grep for å bistå politiet i arbeidet rundt kriminelle forhold, sier Baardseth.

Lena Baardseth og NMF lanserer nytt system for registrering av kjøretøy og startnummer.

I samme system bestiller du også startnummer. I forbindelse med digitaliseringsløftet til NMF og utfasing av MITA, vil registrering av startnummer nå gjøres i samme system.

-I første omgang vil dette være for snøscooter da det er de som har release i oktober. Andre grener vil komme fortløpende ut ifra release-datoer bestemt i grenen, sier Baardseth.

Her er link til systemet:

https://reg.nmfsport.no/login