Norsk snøscooterteam på besøk i Canada

Bleikvassli Scooterteam fra Nordland var var andre helgen i februar i Canada hvor de besøkte Grand Prix dela Valcourt - en av verdens største scooterhelger

Grand Prix dela Valcourt ble arrangert for 37. gang, og Bleikvassli Scooterteam var invitert over for å jobbe sammen med med arrangørene hele helgen. Bakgrunnen for invitasjonen var at Grand Prix dela Valcourt var svært imponert over fjorårets arrangement Straight Snox

En av de som dro over til Canada, Aina Olsen, sier at det er det råeste de har vært med på, og læringskurven var enorm.
Det var syv forskjellige løp på snø og is, og til sammen den helgen hadde de 164 startende løp med 380 førere – uten noe som helst kluss.

Gjengen fra Norge fikk være en del av de 325 frivillige. Noen av oppgavene de hadde var at de fikk lov til å jobbe på banen, være flaggvakt, jobbe tett innpå redningsmannskap, være med tråkkemaskin under bygging av banen og være en del av administrasjonen. 

– Vi er utrolig inspirert etter denne turen, dette gjør at vi gleder oss enda mer til Helgelandscupen (mer info kommer) og selvfølgelig inspirasjon til å finne på noe nytt til neste år, forteller Aina Olsen videre.

Aina fikk også intervjuet sammenlagt leder i AMSOIL,  Elias Ishoel. sin teameier Garry Querel. Der snakket de om Elias sin kjøring frem til nå og hvordan han tror resten av sesongen blir. Intervjuet kan du se mer av under her.