Norgescup-seier til Joakim L. Granli i Aurskog-Høland

Joakim L. Granli vant sesongens første Norgescup-konkurranse i quad for herrer som gikk av stabelen i regi av NMK Aurskog-Høland på Eksismoa Motorpark.

Joakim Granli vant herreklassen foran Christopher Tveråen fra Nøtterøy. Lars Holmen ble nummer tre.

Joakim L. Granli og Christopher Tveråen byttet på å vinne hvert sitt heat, og det ble en jevn kamp. Granli trakk likevel det lengste strået og havnet øverst på pallen.

I klasse junior var det Tarald V. Hellebust som stakk av med seieren i begge heat, og ble helgens vinner. Andreplass gikk til Lasse Hadland, og tredje til Benjamin V. Hegstad.

Dette skriver Christopher Tveråen på sin Facebook-side.

Christopher Tveråen. Foto: NRK.

-Veldig fornøyd med hvordan sykkel fungerte og kroppen kjentes bra og sterk ut. Gratulerer til Joakim Granli for seier, skriver Tveråen.

I dameklassen var det tett fight, og i første heat stakk Henriette Trosthoel av med seieren, mens Silje L. Granli kom på andre plass. I andre heat derimot kom Silje L. Granli først i mål, og kunne derfor kalle seg helgens vinner. Malin L. Sørhaug tok tredjeplassen.

Tomas Ottesen. Foto: privat.

Stevneleder Tomas Ottesen ser seg godt fornøyd med arrangementet.

-Alt har gått bra. Det er en erfaren arrangørstab her, og en fast gjeng som har gjort dette mange ganger. Når forberedelsene er gode slik som her, så blir det gode arrangementer, forteller en fornøyd stevneleder.

Emilie Westbye. Foto: NMF.

NMF-president Emilie Westbye var også på plass under konkurransene.

-Det var stats å være til stede på Eksismoa i dag. Klubben hadde forberedt seg godt, og det ble et flott arrangement i nydelig vær. Det er veldig hyggelig å besøke arrangementer igjen, og å få være sammen med motorsportsfamilien, sier hun.

Neste Norges Cup-runde i quad avholdes på Flittig den 22. august.

(Foto av Joakim Granli er hentet fra hans Facebook-side)