NMFsport på nett med 801 artikler i fjor

NMFs nettsted publiserte i fjor 801 antall artikler på nettstedet http://www.nmfsport.no. På det meste på ukenivå ble det produsert og publisert 24 artikler.

-Det var mye som skjedde i fjor, ikke minst på det sportslige plan. Vi prøver å holde oss ajour med mye av det som skjer, sier Lasse Gimnes som skriver og redigerer artikler til NMFs nettsted.

-Mye av det som kommer inn til meg på lasse@gimcom.no blir publisert. Men ikke alt. Det har ulike årsaker. En årsak er ressursene, en annen er kvaliteten på det som kommer inn. En tredje er at nyhetsterskelen varierer fra dag til dag – og en fjerde forklaring er min vurdering av bredden og innholdet på saken. Her prioriteres korte nyhetssaker – og som helst skal være av interesse for så mange i miljøet som mulig. Dette er vurderinger som gjøres hver dag slik som mediene også gjør hver eneste dag, sier Lasse Gimnes.

På det meste på et ukenivå ble det realisert 19 634 visninger. Det skjedde i uke 25. Totalt i 2021 ble det drøye 585 000 visninger på nettstedet.

-Vi ser en fin trafikkutvikling – og et stadig sterkere engasjement rundt nettstedet. Vi liker at folk folk deler og heier på utøverne. Vi håper på enda flere delinger i 2022, sier Lasse Gimnes.

I uke 25 var det 6 175 brukere på nettstedet. Det var det meste på ukenivå i fjor.

-Det hadde vært morsomt å nå 7 000 brukere på en uke i 2022. Vi skal gjøre vårt beste i så måte, sier Gimnes.

Antall Facebook-følgere har også økt godt i 2021. Ved utgangen av året var det 4 880 følge på NMFs Facebook-side.

-Facebook brukes som distributør av artikler – og fungerer godt i den oppgaven. Men det er nettstedet som prioriteres, sier Gimnes.

 

Foto: NMF