NMFs generalsekretær mener mulighetene er mange

Tror på mye spennende rundt motorsporten i tiden fremover!

Generalsekretær Tony Isaksen (bildet) mener at motorsporten i Norge har uante muligheter – og at svært mye positivt skjer for tiden.

I dag starter hverdagen igjen for motorsporten, etter helgens digitale MSK med seksjonsårsmøter.

-Endelig tilbake til hverdagen og fokuset på det som betyr mest for motorsporten, nemlig utøverne og aktivitetene. Det siste året har det skjedd en enorm modernisering av motorsporten og veien foran oss ligger nå åpen av muligheter. Administrasjonen har jobbet steinhardt og har lojalt fulgt opp vedtakene i forbundsstyret det siste året. Dette har båret frukter som det har vært veldig morsomt å presentere for klubbene i løpet av motorsportkonferansen, sier Tony Isaksen.

Isaksen setter pris på at motorsporten virker offensiv hva bærekraft angår.

-Jeg legger merke til at de aller fleste opplever at motorsporten nå er inne i en svært positiv endring, og at de har lyst til å engasjere seg, samt være med på denne reisen. Jeg synes også at det er veldig hyggelig å registrere at mange ser positivt på kombinasjonen av bærekraft og motorsport. Overgangen til elektriske og miljøvennlige motorer er en nødvendighet i samtiden, mener Isaksen.

Han beskriver MSK-helgen som svært vellykket.

-Helgen har vært svært slitsom med mange baller i luften, men samtidig svært vellykket. Utrolig mange arbeidstimer har vært lagt ned av en dedikert administrasjon, noe som igjen har bidratt til en prikkfri helg. Jeg ser fram til at vi igjen får muligheten og vi kan treffes på neste motorsport-arrangement, sier generalsekretæren.

Foto: NMF