NMF-presidenten tror på et svært godt motorsport-år

Tror på gode motorsport-tider!

NMF-president Emilie Westbye (bildet) er sterk i troen på at det vil skje mye positivt i motor-sporten i det året som vi nå så vidt har startet på.

-Nytt år nye muligheter sies det, og jammen har vi mange muligheter fremfor oss i 2021. Jeg tror dette året vil bli svært bra for motorsporten. Vi har mange spennende prosjekter i sluttfasen og andre i oppstartfasen. Alle med mål om å gjøre motorsporten mer tilgengelig og systemene enklere å bruke, sier Westbye.

Westbye tror at vi fortsatt får utfordringer i forhold til pandemien.

-Jeg håper og tror at vi gjennom året gradvis vil få en forbedret korona-situasjon, men vi må fortsatt stålsette oss for både opp og nedturer. I året som var gjorde klubbene og arrangørene en fantastisk innsats for å få til aktivitet, og det er jeg helt sikker på at de vil gjøre i 2021 også, forteller NMF-presidenten.

Nå ser hun frem til å være der motorsporten er – rent fysisk.

-Jeg gleder meg veldig til å være på arrangementer igjen, og møte kjente og ukjent fjes. Til tross for koronaen fikk jeg vært på mange besøk i 2020, men håper likevel at 2021 blir betydelig bedre. Jeg har blant annet noen stående invitasjoner om både båtkjøring, RC og speedway, så det må jeg definitivt få til, avslutter Emilie Westbye.