NMF-presidenten fornøyd med MSK-helgen

Aktiv MSK-helg er over!

NMF-presidenten Emilie Westbye (bildet) ser tilbake på en aktiv MSK-helg, med masse innhold.

-Det var mye spenning knyttet til det å avholde alle møtene digitalt, men jevnt over synes jeg det gikk veldig fint. Tusen takk til administrasjonen for ekstraordinære forberedelser, og for at møtedeltakerne var tålmodige og hjelpsomme, sier Emilie Westbye.

Westbye er ikke minst fornøyd med at viktige IKT-løsninger ble presentert.

-Jeg er utrolig stolt over de jeg har rundt meg, tillitsvalgte og administrasjon, for det vi har fått til sammen. Det var stor stas å endelig kunne presentere IKT-løsninger som mange har etterlengtet. Vi er nå langt fremme på dette feltet sammenliknet med andre særforbund, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Westbye.

NMF-presidenten benytter anledningen til å takke tillitsvalgte.

-Gratulerer alle ny- og gjenvalgte. Vi går spennende tider i møte, og vi har en rekke oppgaver å ta fatt på. Jeg gleder meg til å gjøre det sammen med dere, sier hun.

-Tusen takk for alt arbeid dere har lagt ned, og for at dere har satt deres preg for å hjelpe motorsporten som vi alle er så glade i. Jeg skulle så gjerne takket dere av med blomster og applaus, men på digitale møter er ikke den biten så enkel. Uansett, all heder og ære til dere for innsatsen dere har lagt ned, sier Westbye.

Og nå er det tilbake til arbeidshverdagen, for å bringe motorsporten opp og frem.

-Nå ser jeg frem til å fortsette på det gode sporet vi er i, og videreutvikle de verktøyene vi har lansert i helgen. Sammen gjør vi hverandre gode, avslutter Emilie Westbye.

Foto: NMF.