NMF-presidenten: -Fint å oppleve en litt mer normal høst

En uvanlig motorsportsesong går mot slutten for NMF-presidenten!

NMF-president Emilie Westbye (bildet) går nå inn i fjerde kvartal 2020 med mange tanker rundt motorsporten for inneværende år. Samtidig har hun planer og forventninger om motorsporten for 2021.

-Etter en veldig annerledes vår og sommer har det vært utrolig fint å oppleve en litt mer normal høst. Det har vært arrangert flotte arrangementer i mange grener, og det har vært stor stas for meg å være til stede. For noen dyktige arrangører vi har, sier Emilie Westbye.

Hun forbereder motorsporten på at også 2021 vil bli i koronaens tegn, på flere måter.

-For noen er sesongen på hell. Snart er snø og is på plass, og forberedelsene til ny sesong settes i gang. For andre er snøen etterlengtet og en ny sesong rett på trappene. Uansett hvor vi befinner oss i vår egen idrett må vi alle ta inn over oss at 2021 også vil preges av covid-19, mener Emilie Westbye.

Hun oppfordrer til å være kreativ og løsningsorientert.

-Dette må vi snu til noe positivt så langt det lar seg gjøre. Vi utfordres til å tenke nytt. Kanskje må arrangementene våre gå over flere dager, eller i annet format enn vi er vant med. Kanskje må arrangementer deles opp på flere lokale steder, sier Emilie Westbye.

NMF-presidenten mener det er ekstra viktig å gjøre solide forberedelser, ikke minst i forhold til arrangementer.

-Selv om endringene kan oppleves som utfordrende der og da, så er det når vi utfordres til å bli bedre enn vi var i går at de nye ideene og tankene kommer. Har du tenkt ut noe lurt, del det! Hvis vi stikker hodene sammen og deler tanker og ideer er jeg helt sikker på at vi skal få til en super sesong i 2021. Det har utøverne våre fortjent. Med gode forberedelser kan vi ivareta alle. Både barn, bredde og topp, sier hun.

Men høstsesongen er ikke helt ferdig for NMF-presidenten. Til helgen drar hun for å oppleve mer motorsport.

-Til helgen skal jeg til Tvedestrand på offshore. Det gleder jeg meg masse til, sier Emilie Westbye.

Foto: NMF