NMF-president Emilie Westbye: – Føles veldig godt å få fornyet tillit

Søndag fikk Emilie Westbye (bildet) klarsignal som president i NMF for fire nye år. Ingen klarte å true Westbye i kampen om president-vervet i NMF.

Hun ble valgt på et ekstraordinært ting i 2019. Da ble det to år. Nå blir det fire år videre som NMF-president. Etter valget har 32-åringen gode følelser.

-Det føles veldig godt å ha fått fornyet tilliten. Vi har nå et sterkt mandat til å fortsette det gode arbeidet vi er i gang med. Mye skal fortsatt gjøres, og det er fint å ha klubbene i ryggen når vi sammen skal levere på strategien fremover, sier Emilie Westbye.

Men hun tok ikke seieren på forskudd. Det var nerver før valgt på søndag formiddag.

-Jeg hadde en sterk og kompetent motkandidat, så ingen ting var avgjort. Det er klart at valgene er alltid spennende, og når man brenner for strategien tinget har vedtatt så ønsker man jo selvsagt å bli valgt også, sier Westbye, som fikk fornyet tillit på Gardermoen i helgen.

Westbye har nok av oppgaver som skal gjøres også inneværende år.

-Det er mye som skal gjøres resten av dette året, men akkurat nå gleder jeg meg aller mest til første styremøte med det nyvalgte styret. Det blir viktig å bygge laget, slik at vi blir best mulig rustet til å prestere sammen. Det kommer til å bli veldig bra, fastslår Westbye.

Foto: NMF

Emilie Funderud Westbye gjenvalgt som president i Norges Motorsportforbund