NMF øker medietrykket

NMF satser mer på egne kanaler - samt på redaksjonelle medier.

Norges Motorsportforbund satser på å styrke seg på medie-eksponeringen – både internt og eksternt.

Tekst: Lasse Gimnes

Foto: NMF

I forrige uke ble det publisert 16 nyhetssaker på www.nmfsport.no. I uken før var det 8. Sist uke ble det registrert 16 236 antall visninger på nettstedet – og 4 038 antall unike brukere. På Facebook har NMF 4 340 antall følgere. Antallet økte med 38 fra uke 8 til uke 9.

Generalsekretær Tony Isaksen i NMF

-Vi har satt i gang en god produksjon med nyheter. Dette øker trafikken samt engasjementet på våre nettsider. Digitale medier og innholdsproduksjon blir stadig viktigere, sier generalsekretær Tony Isaksen i NMF.

Sosiale medier benyttes for å markedsføre artiklene på nett.

-De fleste nyheter som vi produserer blir distribuert via Facebook. Dette er med på å øke trafikken. Dessuten jobber vi med å styrke satsingen på nyhetsbrev. Vi bruker virkemidler for å samle mest mulig relevant trafikk på nettstedet vårt. Det er vår eiendom, sier Tony Isaksen.

Trafikken på nett og på Facebook er på rett vei. Men fremdeles er det mange som ikke har fått med seg satsingen.

-Facebook fungerer som en veldig god markedsføringskanal for vårt innhold. Vi kommer tilbake med flere nyheter for å styrke trafikken. I stedet for å gape over alle sosiale medier, velger vi å ha stramt fokus. Det handler ikke om å nødvendigvis satse på flest kanaler, men gjøre en god innsats på de kanalene vi er representert i , sier Isaksen.

Når det gjelder innholdsstrategi til NMF sier Isaksen følgende:

-Vi informerer om sportslig aktivitet, resultater med mer fra innland og utland. Og vi serverer nyttig informasjon fra forbundet med mer. Ja, vi prøver å ha en bredde på innholdet vårt. Man skal både kunne bli informert, men også få frem smilet, sier generalsekretæren.

Saker til nettstedet sendes til lasse@gimcom.no

Foto hovedbilde: Elias Ishoel i farta. Foto Ishoel/privat