NMF + Nordic Choice Hotels

Vi kan med glede informere om at NMF og SVEMO har inngått samarbeid med Nordic Choice Hotels

Avtalen som er gjeldende innebærer at alle medlemmer i NMF og SVEMO kan benytte seg av alle Choicehoteller til rabatterte priser.

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern, med ca. 190 hotell i seks land i Norden og i Baltikum. Vi sier «ca» rett og slett fordi tallet endrer seg ofte, da flere hotell blir med i familien hvert år. De fleste hotellene i Nordic Choice Hotels ligger på destinasjoner i Sverige og Norge. I tillegg finner du noen av hotellene våre i København og i Helsinki. Finland er det siste landet vi bosatte oss i, og her trives vi veldig godt. Altså – der er jo saunaer overalt. Det er likbart. Nordic Choice har også ett hotell i Riga, Latvia, og ett hotell i Vilnius, Litauen.

Bestilling på individuell overnatting, grupper og kurs- og konferanse kan gjøres via Nordic Choice Kundeservice tlf: 22 33 42 00 eller direkte til hotellene. Bestilling kan også gjøres via NMF og Svemo sitt reisebyrå – i NMFs tilfelle kan det bestilles gjennom Berg-Hansen. Alle endringer av reservasjon må utføres i samme bestillingskanal som opprinnelig reservasjon. Ved endring kan tilgjengelighet og pris endres. 

Det vil om kort tid bli lansert en egen side på Choice for alle medlemmer av NMF.