NMF jakter videre på frilanser til motor-kommunikasjon

Ser etter mediemedarbeider som vil skape innhold i flere kanaler!

Norges Motorsportforbund jakter videre på en frilans medarbeider som kan bistå NMF i forhold til sosiale medier og annen type kommunikasjon i 2021.

NMF planlegger nå kommunikasjon for 2021 – og ønsker blant annet å styrke seg på sosiale medier.

I 2020 har NMF brukt ressurser på å styrke seg på intern kommunikasjon og ekstern kommunikasjon, blant annet gjennom ett profilseminar, pressekonferanse, diverse mediekontakt, bistand til motorsportarrangører og ikke minst en opprustning av NMFs nettside med opptil 20 ukentlige nyheter på det meste.

-Vi fortsetter vår satsing på NMFs nettsted samt på å styrke oss både på intern og ekstern informasjon. Vi ønsker også å styrke oss på sosiale medier ovenfor våre interne målgrupper, sier assisterende generalsekretær Lena Baardseth i NMF.

Derfor jakter nå NMF på et talent innen kommunikasjon – og da spesielt innhold og distribusjon på sosiale medier.

-Ja, vi ser etter en person som både har høy interesse for motorsporten vår – samt for det å skape godt innhold, først og fremst til våre sosiale kanaler. Med dette ønsker vi å lodde interessen, sier Baardseth.

NMF ønsker en frilanser – som gjerne oppholder seg mye i ulike miljøer innen NMFs motorsport.

-Også ønsker vi at denne personen er glad i å formidle små og store saker – og gjerne levende bilder/video. Det er snakk om en frilansjobb, med start på nyåret. Det er ingen fast ansettelse, men altså frilansarbeid, spesielt i helger hvor det skjer mye innen sporten vår, sier Lena Baardseth.

Interesserte bes henvende seg til Lena Baardseth på Baardseth, Lena Elisabeth LenaElisabeth.Baardseth@nmfsport.no med informasjon om erfaring og interesse på området.

Foto: privat.