NMF, Gren Motocross inngår avtale med Billakkspesialisten AS

Grenleder motocross, Geir Øyen, var tirsdag 24. september på besøk hos Billakkspesialisten AS i deres lokaler på Lørenskog, rett utenfor Oslo. Billakkspesialisten AS er leverandør av lakk, lakkeringsutstyr og verkstedmatriell til bilbransjen i hele Norge.

Grenleder Motocross var tirsdag 24. september på besøk hos Billakkspesialisten AS i deres lokaler på Lørenskog, rett utenfor Oslo. Billakkspesialisten AS er leverandør av lakk, lakkeringsutstyr og verkstedmatriell til bilbransjen i hele Norge. De har også butikken Billakkspesialisten St. Haugen fargehandel i Waldemar Thranes gate som betjener privatmarkedet.

Daglig leder, Tom Roger Hammer, overleverte seks nye kommunikasjons radioer.

Radioene er av samme type som gren motocross har fra tidligere. Disse begynner å bli 10 – 12 år gamle, og halvparten trenger større reparasjoner. I tillegg trenger landslaget og junior landslaget radioer til bruk under treninger og løp. Gren motocross er lovet seks radioer til i 2020, så da får vi oppfylt ønsket om å erstatte alle ødelagte radioer og få radioer til landslagene.

Logoen til Billakkspesialisten AS vil bli montert på premieveggen til gren motocross, og være med på alle NM-rundene i 2020 sesongen.

Vi anbefaler alle som trenger lakk, maling og verkstedmatriell til å besøke butikken deres i Waldemar Thranes gate 4 ved Bislet i Oslo.