NMF gjør avtale med AltAvBildeler

Ny NMF-avtale!

NMF har nå gjort avtale med AltAvBildeler på nett; www.altavbildeler.no

-Det er veldig gledelig å kunne presentere denne avtalen til våre medlemmer. Altavbilderer.no har et utrolig stort sortiment, innen kategorier som slitedeler, MC-dekk, bildekk med mer, noe som jeg tror våre medlemmer har ett stort forbruk av. Så at vi nå kan tilby rabatt fra 30 til 45 % på deler av deres sortiment er veldig bra, sier kommersielt ansvarlig Hege Lorvik i NMF.

Lorvik sier følgende om den nye avtalepartneren.

-Alt Av Bildeler.no er en nettbutikk med kvalitetetsprodukter til din bil /MC og garasje. De bestreber å være din «One stop shop» for alt av bildeler, verktøy og utstyr til garasje med smarte innredningsløsninger. De er allerede Norges største leverandør av slitedeler, interiør og eksteriør til alle typer biler samt EL-biler. Dette gjør de med et sortiment av kjente kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, sømløst og rett hjem til deg eller nærmeste hentested, sier Lorvik.

-Avtalen vil gi medlemmer av NMF unike rabatter innen MC og verktøy kategorien, i tillegg til rabatter på SLITEDELER -40 % , BILDEKK -45 % ,  MC DEKK -30 %  og LYSPÆRER -45 %, ifølge Lorvik.

Hege Lorvik i NMF.

Registrerte NMF-medlemmer vil fortløpende få kampanjetilbud som kun er beregnet for oss i NMF, sier Lorvik.

Lorvik forklarer hvordan man går frem – på følgende måte:

-For å få tilgang til rabatten, gå inn på nettsiden: www.altavbildeler.no .Gå øverst til høyre, og trykk logg in, og registrer konto. Velg så klubb og Organisasjon og skriv inn Norges Mortorsportforbund i feltet for Klubb / forening.Du vil få en mail fra Altavbildeler.no når du har registret deg, og fått tilgang til de eksklusive rabattene (kan ta opptil 12 timer fra du har registrert deg), skriver Lorvik.