NM Singsås: Påmeldingen er åpen!

– Det nye i år er at vi satser på å kjøre Norgescup i Klassen Rekrutt 13-14år og om det blir nok påmeldte til å splitte opp klassen Rekrutt 11-14år. Derfor er det veldig viktig at utøvere melder seg på så fort som mulig slik at alle NM og Norgescup-klassene er klarert lenge før fristen (18 dager), sier grenleder Dan Vidar Rasmus.

Endringen i høst på SR: 3.5.2.2
NorgesCup Individuelt arrangeres i klasse Semi Pro Stock 600 og rekrutt 13-14 år. Hvis rekrutt 13-14 år slås sammen med rekrutt 11-12 år vil de ikke få NC-status.

3.5.4 Minimum deltagerantall
Det kreves minimum 5 deltakere i en klasse for at klassen skal få offisiell status. Om en klasse får offisiell status skal avgjøres på bakgrunn av påmeldinger til konkurransen. Etter påmeldingsfristens utløp så skal NMF sammen med arrangøren gjennomgå påmeldingene og deres gyldighet. Senest 18 dager før første start i NM skal NMF publisere hvilke klasser som får offisiell status.

– Som grenleder gleder jeg meg veldig til NM i år også, akkurat som de tidligere årene. Jeg er ganske trygg på at Singsås Motorklubb kan levere et kjempe godt arrangement. Vi fikk erfaring med det sist vinter etter at et kjempegodt Snowcross-arrangement av Singsås MK på Hultabanen. Med bra og en oversiktelig baneområde, som var artig for både førere og oss publikummere. I tillegg er dette årets største statuskonkurransen for våre utøvere i alle aldre, spesielt for de som ikke satser i de utenlandske mesterskapene, sier Dan Vidar.

NM Stadioncross arrangeres i midt i Støren sentrum fredag 17.Mars, og NM Individuell lørdag 18.Mars på Hultabanen

NM i snøscootercross 2023 avsluttes med offentlig fest! På scenen står Elvetuns

– Vi er veldig fornøyd med å få Selbygginj til denne siden av fjellet! Garanterer høy allsangfaktor og skikkelig dansemusikk, avslutter grenlederen.

Påmelding her.

Påmelding til Banketten her.

Ytterlige informasjon om arrangementet: Magnus Reiten på tlf 48297069 eller epost: m.reiten96@live.no