Nilsen vil sanke VM-poeng i trial

Mats Nilsen (bildet) har ambisjoner om å sanke VM-poeng samt høste erfaring under årets VM i trial som starter kommende helg.

Sondre «Gekko» Haga (23) fra Sandnes, Jarand-Matias Gunvaldsen (22) fra Grimstad og Mats Nilsen (19) fra Sandnes skal forsvare de norske fargene under VM i trial.

Haga, Gunvaldsen og Nilsen kjører alle i klasse trial2 i VM. Det er nest øverste klasse for herrene, bak klassen TrialGP. Første VM-konkurranse kjøres i L’Hospitalet de l’Infant i Spania 10. til 12. juni.

Mats Nilsen fra Sandnes er klar for VM-start i Spania. Nilsen kjører for Riska Motorsykkelklubb. Han har tro på masse god og viktig læring.

– For meg er målet å ta mine første VM-poeng og å sanke mest mulig erfaring. Ingen trening er bedre enn konkurranser med tøffe løyper og høyt nivå på konkurrentene, sier Mats Nilsen.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg føler at jeg er godt forberedt, og jeg vet hva som forventes, sier Mats Nilsen.

Alle de tre norske VM-deltakerne bor og trener i Centelles utenfor Barcelona. Der trener de med mentor og trener Adam Raga, som har vunnet VM hele seks ganger.

Foto: privat.