NC 3 og 4 i trial i Grimstad

Tekst: Sara Hemmer
Bilde: Nina Håkonsen

86 førere stilte til start i tredje runde i Norgescupen. Seksjonene har fått en del godord, og resultatene viser tydelig at det har vært nok i bite i for de fleste klassene. I elite ble det favorittseire til Sondre og Ingveig. Lørdagens største positive overraskelse var Jarand-Mathias Vold-Gunvaldsen, som klarte en andreplass på hjemmebane! Han tok altså innersvingen på Håkon for første gang, mens Ib Vegard Andersen var opptatt med å vinne Norseman Extreme Enduro Challenge i suveren stil. 

Ny dag, nye muligheter på søndagen og fjerder runde i NC! Løpet viste likevel at det er stabilt på toppen i de fleste klassene, men rett bak der er det så jevnt at det fort bytter på. Ikke bare på grunn av «dagsform»: noen klarer seg bedre når det er glatt, og det er også forskjell på hva slags vansker de ulike førerne mestrer aller best.

Sondre, Ingveig, Simen, Malin og Marius tok sin fjerde strake klasseseier, mens Andreas Greaker kjørte på null og vant veteran. Håkon Pedersen fikk satt «junior» Jarand-Mathias på plass og inntok andreplassen – men det var ikke mange prikkene om å gjøre! I junior tok Arne Ramsland andreplass for første gang, og dermed ligger han også som nummer to sammenlagt – men bare fem poeng foran Andreas Jørgensen.