NÆRMER SEG NM-VEKA

Stadig nærmere NM-veka!

Konkurranseaktiviteten har så vidt kommet i gang – og nå nærmer det seg NM-veka sammen med NIF og andre idretter tilknyttet forbundet.

Det er på Hamar/Stange det skjer for motorsporten, nærmere bestemt den siste helgen i juni, og rett før mange går i sommerferie.

På NM-programmet lørdag 27. juni står blant annet luftsport med både modellfly linekontroll og sportsfly navigasjon. Dette skjer på Starmoen i Elverum.

Også quadcross finale kvinner samt sportsfly landingsøvelse finaler sammenlagt står på dagsorden på lørdagen, ettermiddagen.

På søndagen blir det mye motorsport. Det blir radiostyrt bil, speedcross finale kvinner, quadcross finale open og speedcross finale open.

NMF satser på oppdatering både før og etter konkurranser. Det skjer først og fremst via nettstedet, med markedsføring via sosiale kanaler.

NRK har omfattende dekning av NM-veka – som vi kommer tilbake til.

Erik Allum Rønstad i NMF. Foto: NMF.

-Vi er i rute, og det jobbes godt ute i arrangørklubbene for å gjøre NM Veka til en sportslig suksess for våre utøvere, på tross av restriksjonene gitt av koronasituasjonen. Heldigvis så har vi også NRK i ryggen, som vil gi god og viktig profilering av våre deltakende grener både i forkant og underveis av arrangementet, sier breddesjef Erik Allum Rønstad i NMF.