Nå kan DU stemme frem Snillfjord Motorklubb

Snillfjord Motorklubb tok storeslem i 2019 – nå håper de på hjelp for å ta en ny seier!

Nå trenger Snillfjord Motorklubb og en rekke andre motorsportklubber din hjelp til å vinne NTEs konkurranse.

Nord Trøndelag Elektrisitetsverk skal dele ut 200.000 til lag og foreninger i sone Søndre-Trøndelag. Førsteplassen får hele 50.000,- andreplassen får 30.000,- tredjeplassen får 20.000,- og hvert lag til og med niendeplass får 10.000,-.

Snillfjord MK er ikke ukjent med denne konkurransen. I 2019 tok de førsteplassen, og dro med seg tre andre motorsportklubber opp i toppen.

-Men det skjedde ikke smertefritt. Motorsport ble etter nominasjonsrunden  ekskludert fra konkurransen grunnet at NTE mente dette var en «miljøbelastende» aktivitet. Det var ikke før Snillfjord MK belyste hvorfor dette ikke stemte at de ble tatt inn i varmen igjen, sier Jan Rune Berdal i Snillfjord Motorklubb.

Siden Snillfjord MK  vant i 2019 var de «karantenesatt» i 2020. Nå er de med igjen og sammen med andre motorsportklubber ligger de godt an til å få plasseringer som gir gevinst.

-Foreløpig ligger Snillfjord på en andreplass, tett i ryggen på lederen. Men med din stemme kan de vinne hele konkurransen, sier Berdal.

Alt du trenger er å gå inn på linken under og stemme. Uavhengig av hvor man bor kan man stemme i konkurransen.

-Velg aktivitet motorsport så blir disse sortert på lista. Gi din stemme til motorsporten hver dag frem til torsdag 6. mai, da konkurransen avsluttes, anbefaler Berdal.

HER KAN DU STEMME: Laget Mitt – NTE