Nå haster det med påmelding til forbundstinget

Norges Motorsportforbund arrangerer forbundsting 13.-14. november på Quality Airport hotel Gardermoen. Dette er medlemmenes mulighet til å være med på å bestemme forbundets fremtid for de neste fire årene.

 

Norges Motorsportforbund arrangerer forbundsting hvert fjerde år. Årets forbundsting skulle vært arrangert i april, men ble flyttet til høsten på grunn av pandemien og ønsket om å kunne møtes fysisk.

 

Norges Motorsportforbund er i en rivende utvikling og er blant de fremste særforbundene i Norge når det gjelder modernisering og tilrettelegging for framtiden. Det er klubbene og utøverne som utgjør norsk motorsport. Ny teknologi og etablerte trenings- og konkurranseformater utfordres, og det er nå viktigere enn noen gang at all motorsport står samlet om en felles retning. Møt opp på Gardermoen, bruk demokratiet, og bry deg om framtiden til den idretten vi alle er så glad i. Vi gleder oss til å se dere alle, sier generalsekretær Tony Isaksen (bildet).

 

Frist for å melde seg på til forbundstinget er 13.09.2021 kl.: 00:00, påmelding gjøres via link sendt til alle klubber og regioner i innkallingen.

 

Informasjon om forbundstinget vil fortløpende bli publisert her: https://nmfsport.no/forbundsting-2021/