Nå er tiden for salg og bytte av utstyr

Har noen i klubben din brukt kjøreutstyr, kjøreklær eller lignende som har blitt for smått i størrelse? Kanskje noen andre i klubben kan ha glede av det?

NMF heier på gjenbruk, og oppfordrer klubber til å arrangere bruktsalg eller bytte-dag for sine medlemmer. Gjerne i forbindelse med en treningskveld.

-Utstyrshysteri er et reelt problem i idretten. Klarer vi å skape en kultur i klubb hvor bytte og bruktsalg er normen, er vi med på å bremse utenforskap i idretten, sier breddeidrettssjef Mats Gundersen (bildet) hos NMF.

For at dette skal bli en nasjonal dugnad settes 30. november til frist. Da har mange rekruttert nye medlemmer i løpet av sommeren/høsten, og behovet for utstyr er større enn ellers.

-Vi vet at mange klubber allerede er gode på byttedager. Nå ønsker vi å sette fokus på det å få med enda flere, fortsetter breddeidrettssjef Mats Gundersen.

PS 1: Alle klubber som sender inn bilde fra sin brukt-dag innen 30. november, er med i trekningen av tre gavekort på 5000,- kr. (Send til nmf@nmfsport.no med overskrift: Bruktsalg og bytte-uka.) Byttehelgen er et innarbeidet konsept mellom idretten og Sparebank 1. Her kan dere legge inn byttedagen deres på deres side og finne masse tips for god gjennomføring: https://byttehelgen.no/for-arrangoren/tips-og-rad/

PS 2: Bruk gjerne #NMFbruktogbytte også, dersom dere legger ut fine bilder på legger på sosiale medier. Og ikke glem #motorsportglede