MSK: 231 deltagere er påmeldt til digitalt plenumsmøte

Dager igjen til MSK!

Det nærmer seg MSK med stormskritt. 231 personer er påmeldt til den digitale plenumsseansen under MSK. Assisterende generalsekretær Lena Baardseth (bildet) er spent, men gleder seg.

-Vi kommer til å kjøre alle møtene under helgen digitalt fra Dråpen på Ullevål i Oslo, hvor vi har leid fire møterom, sier Lena Baardseth.

Det blir kun administrasjonen og et par ekstra hjelpere som møtes der, for å holde antallet på minimum. De fire møterommene er bestilt for å kunne holde flere møter på samme tid med god avstand til hverandre, og samtidig kunne ha tett dialog for å sikre kvalitet under møtene.

-Dette blir en spennende erfaring, noe vi aldri har gjort under MSK før. Vi hadde selvfølgelig ønsket å møte alle personlig. Dette er jo den største samlingen i året for forbundet, og mange har sett frem til at man møtes. Men slik ble det ikke denne gangen, sier Baardseth.

Hun er ikke i tvil om at beslutningen var korrekt. Nå er det om å levere best mulig – for alle parter.

-Slik som situasjonen er med covid-19, så mener jeg at vi har tatt den rette avgjørelsen. Så håper jeg inderlig at vi kan treffes i 2021, til både møter og en skikkelig galla hvor vi kan hedre våre dyktige utøvere, sier Baardseth.

Og her kan du lese det meste om MSK: