Motorsporten slår tilbake

Kåringen "Mitt Lag" har fått mer oppmerksomhet enn det man skulle tro at en kåring i Trøndelag skulle få. Etter at Snillfjord Motorklubb ble disket allerede før start så viste motorsportNorge samhold og enden på visa er at Snillfjord gikk til topps i kåringen

Listebilde: NTE

Jan Rune Berdal, ildsjel i Snillfjord ante ikke at klubben var nominert før han fikk epost fra NTE hvor det stod at klubben var disket fordi det var miljøbelastende. 

Etter en klage til NTE på Facebooksidene deres, og et stor engasjement fra motorsportmiljøet i hele landet gjorde NTE en helomvending.

På kort tid endret de regelverket og satte både Snillfjord Motorklubb og de tre andre motorsportklubbene som var nominert inn i konkurransen igjen.

Vanligvis avsløres vinneren av konkurransen til slutt, men denne gangen er det ingen spenning rundt vinneren kunne kommunikasjonsrådgiver Lise Musum Stangvik i NTE avsløre ved starten av utdelingen.

Det startet med et facebookinnlegg fra Jan Rune Berdal i Snillfjord motorklubb sist torsdag innledet Stangvik foran et stort publikum med forventningsfulle klubber i Melhushallen. Etter Berdals engasjement har denne konkurransen tatt helt av og selv om vi prøvde å gjøre den litt mer spennende med å ikke legge ut hvor mange stemmer det enkelte lag hadde det siste døgnet velger vi å starte med å dele ut til den soleklare vinneren av konkurransen, som hadde over 1400 flere stemmer enn nummer to på lista. Og vinneren av førsteprisen på 50.000 kroner går derfor til Snillfjord Motorklubb, kunne hun fortelle til stor jubel fra de fremmøtte.

Foto: NTE

Og ikke nok med det –  de tre andre motorsportklubbene som var nominert kom på hhv tredje-, fjerde- og femteplass. NMK Gaula fikk tredjeplass med 20.000 kroner og de andre to, NMK Melhus og NMK Orkla fikk 10.000 hver.

Norges Motorsportforbund bøyer seg i eksosstøvet over engasjementet og samholdet dette har vist. Heia motorsporten!!