#Minmotorsporthverdag med Cornelius Tøndel

Fikk du ikke med deg de flotte videoene som noen av utøverene våre laget i fjor høst? Her får du et gjensyn med blant annet Cornelius Tøndel.

Cornelius begynte med motocross da han var fire år gammel. Da kjøpte pappaen en pw-50 som han kjørte med. Cornelius syns det var veldig kult i starten, helt til første veltet kom. Da vble det plutselig mer skummelt. Det varte heldigvis ikke lenge før gutten var på sykkelen igjen, og siden har ikke Cornelius sett seg tilbake. 

Det som driver Cornelius til å satse seriøst er viljen til å vinne. Han hater å tape, og målet er å etablere seg i verdenstoppen. 

Unggutten har nå inngått en avtale med Motorspeed. En avtale han setter veldig pris på og som vil hjelpe han videre i satsingen. Det er ingen hemmelighet at motocross er svært økonomisk krevende og at slike avtaler bidrar til å holde det gående på et høyt nivå.

Det er viktig for Cornelius at han etter hvert også kan vise at han kan gi noe tilbake. Gjennom dette håper han det skal bli mer interessant for Motorspeed/øvrige sponsorer å videreutvikle/bidra med sponsoravtaler.

Her kan du se mer av Cornelius Tøndels motorsporthverdag.