Melding fra Borg MCK Roadracing

Da er Borg MCK Roadracing snart klar for en ny sesong på Rudskogen.

Kommende helg avholdes det RR Lisenskurs for 45 nye RR fører i alle aldre og vi skal også ha en »RR Rustløser» gruppe samtidig. Da kan mc og fører løsne på «rusten» fra den lange vinter før det braker løss igjen i mai.

Våre normale onsdagstreninger starter opp 3. mai kl. 17:00. Da blir det RR trening hver onsdag – ikke 17. mai så klart – og frem til sommerferien som er juli måned.

Allerede om en måneds tid avholder vi vår årlig 3 dagers Banedager på Rudskogen. Det blir ingen 2-hjulsfestival da det kun er én NM-runde i RR og den skal kjøres på Våler. Vi håper å komme sterkt tilbake med «2-hjulsfestivalen»  igjen.

På våre banedager blir det mye trening, og det avholdes 6 runders sprintløp. Yamaha R7 Cup kommer og kjører 2 løp i deres cup og det hele avsluttes søndag med et 4 timers Endurance løp hvor det er mulig å stille i 2 manns, 3 manns og i et classic team.

RR Styret har jobbet bra i vinter for å være klar til sesong starten. Vi håper at RR-miljøet begynner å ta seg opp igjen etter corona, høye strøm- og drivstoff priser og rentestigninger, da det nok har sikkert hatt en stor del av skylden for at så mange RR fører valgte å parkere bane sykkelen de siste 2 årene.

For Borg MCK RR

Frank Petersen