Mats Nilsen føler seg godt forberedt

Føler seg godt forberedt!

Trial-utøveren Mats Nilsen (bildet) mener han ligger bra an i løypa før VM-sesongen starter i mai måned.

– Forberedelsene går veldig bra. Jeg har fått mye trening på sykkelen og styrke. Vi fikk litt is her en periode, men begynner å bli bra igjen så nå er det siste innspurt. Jeg har i desember byttet sykkelmerke til Vertigo og brukt en del tid for å bli vandt til sykkelen. Men kan endelig begynne å pushe videre på høyere og vanskeligere høyder. Sykkelen er ekstremt kraftig og passer meg veldig godt, sier Mats Nilsen.

Og i mai går turen til Japan.

– VM-sesongen begynner i mai, da skal jeg til Japan. Det blir faktisk første gang jeg skal konkurrere i Japan, så dette er noe jeg ser veldig fram til. Jeg har hørt og sett mange videoer fra Japan, og det ser ut som en opplevelse, sier Nilsen.

Han håper på mer normale tider.

– Jeg ser veldig fram til at konkurransesesongen skal starte igjen, og håper sesongen blir mer “normal”. Jeg skal virkelig vise i konkurransene hvor hardt jeg har trent i vinter. Jeg gleder meg også naturligvis mye til Japan-turen og håper de klarer å arrangere denne med tanke på covid-situasjonen, forteller Mats Nilsen.

Nilsen har ambisjoner om å være blant de 12 beste i verden.

– Mine mål for 2021-sesongen er topp 12 på VM og topp 2 på alle nasjonale konkurranser. Jeg har satt høye mål for meg selv, men vet at dette er realistisk å få til, avslutter Nilsen.