Mathias Nedrebø vant i Stavanger

Mathias Nedrebø vant Stavanger Open/NC2 i 1:12 track.

Den første helgen i desember deltok 10 førere i klassen 1:12 track under Stavanger Open – NC2 hos Stavanger Modellbilklubb. Banen er Norges største permanente anlegg, og klubben hadde klargjort lokalene med ekstra god plass til alle førerne og tatt nødvendige grep med tanke på smittehensyn. Blant annet ble det innført maskekrav, og teknisk person var beskyttet med plexiglass vegger.

Løpet hadde godt oppmøte fra de fleste landsdelene, mange av Norges beste førere var på plass. Etter uhyre jevne kvalifiseringsomganger var det klart at dette kom til å bli en kamp mellom Mathias Nedrebø og Andreas Bryne.

I finale 1 og 2  fikk Mathias Nedrebø mer eller mindre fritt leide da Andreas Bryne hadde problemer med bilen, og vant de første finalene, med Martin Sørlie på andreplass. I siste finale var bilen til Andreas Bryne på plass, og han vant denne.

I A-finalen vant Mathias Nedrebø med Martin Sørlie på andreplass og med Andreas Bryne som nummer tre. Roy Gjemble ble nummer fire, Alexander Gjemble nummer fem og Morten Finnset på plass nummer seks.

Foto: privat