Marius Dammyr støtter både de som dropper VM og de som drar

Støtter de som blir hjemme - og de som drar til VM!

Landslagssjef Marius Dammyr (bildet) i trial opplever for tiden at noen utøvere velger å droppe VM i september, mens andre velger å delta.

-Alle har gode begrunnelser for det de velger. Jeg forstår de som velger å bli hjemme og de argumentene som de benytter – samt de som velger å dra til VM med sine argumenter for det, sier Marius Dammyr.

I forrige uke varslet tidligere Europamester i trial, Ingveig Håkonsen, at hun velger å droppe VM på bakgrunn av koronasituasjonen. Denne uken meldte Jarand-Matias Vold Gunvaldsen at han velger å dra til VM. Og i dag forteller Mats Nilsen at han også drar til VM som arrangeres i Spania, Andorra og Frankrike.

Marius Dammyr støtter landslagsutøverne – både de som drar til VM og de som velger å bli hjemme. Foto: NMF.

-Basert på gode samtaler i landslaget, med støtteapparat og NMF, har jeg valgt å gi min støtte til de som blir hjemme og de som velger å dra, sier Marius Dammyr.

Han forteller at de som velger å reise, tar smittevernet på stort alvor.

– De som velger å reise ned har nøye planlagt reisen og vil gjøre dette med de strengeste rutinene innenfor smittevern. Vi har gått igjennom planleggingen og alle som er med i VM kommer til forholde seg i eget hjem, bobil og campingvogn, sier Dammyr.

Dammyr er fornøyd med at utøverne har argumentert godt for sine avgjørelser. Og han respekterer alle.

-Jeg synes også argumentene i pressemeldingene fra utøverne har vært gode, og vi støtter avgjørelsene deres, sier Marius Dammyr.

Se også: