Marita Grande Hegstad slutter i NMF

Marita Grande Hegstad hadde tirsdag denne uken sin siste dag på jobb hos Norges Motorsportforbund.

Tekst: Lasse Gimnes

Kommunikasjonsansvarlig Marita Grande Hegstad forlater dermed jobben som kommunikasjonsansvarlig. 1. mars starter hun i ny jobb som digital markedsfører hos Nordpeis. Der skal hun jobbe i Lier. Marita bor i Drammen.

-Det har vært en lang og lærerik reise i NMF. Jeg har fått opplevd mye nytt når det gjelder motorsport og husker spesielt godt mitt første mesterskap, VM i snowcross i 2018, sier Marita Grande Hegstad.

Hun startet hos NMF som markeds- og kommunikasjonsmedarbeider i januar 2018. Høsten 2019 ble hun kommunikasjonsansvarlig. Marita har hele tiden jobbet for å få ut mest mulig informasjon til medlemmene, både informasjon om sport og om annet viktig for medlemmer og interesserte.

-Jeg kommer til å savne sporten, kollegene mine og alle de andre flotte menneskene jeg har blitt kjent med. Men jeg kommer til å følge med og dukker plutselig opp på et arrangement eller to, sier Marita.

-Nå blir det noe helt nytt. Men jeg gleder meg til nye utfordringer, sier Marita Grande Hegstad.

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Gimnes skal ta over noen av hennes oppgaver, spesielt i forhold til informasjon mot medlemmer. Gimnes blir ikke ansatt, men er kun på timebasis.

-Marita har gjort en veldig god jobb – og nå skal jeg gjøre mitt beste for å gjøre jobben videre. Jeg vil ønske Marita lykke til videre med nye og spennende utfordringer, sier Gimnes.