Marit Strømøy er klar for race i Abu Dhabi

Sjette runde i årets VM-serie i Formel 1 starter i dag og Strømøy Racing er på plass

Bilder: Strømøy Racing

Strømøy Racing er på plass i Abu Dhabi for sjette runde av årets VM serie i Formel 1. Løpet foregår i Abu Dhabi Cornische med kvalifisering fredag og selve racet på lørdag. Marit er full av selvtillit etter pallplassen i siste løpet i India og ligger sammenlagt på sjette plass i årets VM med to runder igjen. Under fjorårets Abu Dhabi GP ble hun nummer to både i kvalifisering og tidstrening. T

eam Abu Dhabi ligger i øyeblikket an til å ta alle pallplassene i sammenlagtlisten og er under stort press foran helgens runde.
– Alle spør om jeg føler presset etter resultatene i India. Presset ligger på de som kjører på hjemmebane og har en VM tittel å vinne. Vi konsentrerer oss om å få det optimale ut av utstyret og ha en helg uten tekniske problemer. Da kan vi nå langt, forteller Marit Strømøy.

F1 H2O skriber at I India var det kun Marit som var i nærheten av det mektige Abu Dhabi teamet. F1 H2O tror derfor hun kan spille en stor rolle i de to siste rundene. 

Strømøy Racing er på plass i Abu Dhabi for sjette runde av årets VM serie i Formel 1. Løpet foregår i Abu Dhabi Cornische med kvalifisering fredag og selve racet på lørdag. Marit er full av selvtillit etter pallplassen i siste løpet i India og ligger sammenlagt på sjette plass i årets VM med to runder igjen. Under fjorårets Abu Dhabi GP ble hun nummer to både i kvalifisering og tidstrening. Team Abu Dhabi ligger i øyeblikket an til å ta alle pallplassene i sammenlagtlisten og er under stort press foran helgens runde. – Alle spør om jeg føler presset etter resultatene i India. Presset ligger på de som kjører på hjemmebane og har en VM tittel å vinne. Vi konsentrerer oss om å få det optimale ut av utstyret og ha en helg uten tekniske problemer. Da kan vi nå langt, forteller Marit Strømøy.

Racet kan følges HER

Vi ønsker Marit og teamet lykke til.