Malene og Elias klar for ny Amsoil-helg

Klare for ny Amsoil-helg i USA!

Natt til lørdag norsk tid kjører snowcross-kjørerne Elias Ishoel og Malene Trosten Andersen (bildet) konkurranse nummer 9 i årets Amsoil-sirkus i USA. Det skjer i Sioux Falls i Sør-Dakota.

-Jeg har brukt den siste uken til trening samt testing sammen med teamet mitt. Jeg satser på å fortsette i den flyten som jeg nå er inne i. Jeg kjører hardt, jevnt og smart, sier Elias Ishoel til NMFs nettsted.

-Jeg fikk hvilt godt i forrige uke. Jeg har hatt noen gode dager med kjøring denne uken, så nå håper jeg at kroppen spiller på lag. Så jeg sikter mot toppen igjen, sier Malene Andersen til NMFs nettsted.

Elias Ishoel har et godt forsprang til toeren sammenlagt i årets Amsoil etter åtte konkurranser på fire helger i 2021. Han har nå tre førsteplasser på rad – og totalt seks seire.

Elias Ishoel fra Oppdal, som kjører for ski-Doo, står nå med 344 poeng før femte runde hvor konkurranse nummer 9 og 10 står på kjøreplanen.

Malene Trosten Andersen ligger nå som nummer to i kvinneklassen, kun slått av Megan Brodeur. Brodeur har 334 poeng, mens Malene Andersen har 324 poeng.