Malene og Elias har satt motorsporten på dagsorden

Får plass i redaksjonelle medier!

Snocross-duoen Malene Trosten Andersen fra Vadsø og Elias Ishoel fra Oppdal har ikke bare tatt hvert sin Amsoil-gull i USA i helgen. De har også satt motorsporten på dagsorden siden januar måned.

Malene og Elias i fokus hos NRK: Foto: skjermdump.

Bare de siste ukene har medier som Altaposten, IFinnmark, Oppdalingen, Bergens Tidende, Sunnmørsposten, Adresseavisen, NRK med flere hatt artikler om Andersen og Ishoel. Også VG, landets største nettsted, har hatt flere artikler i vinter.

Både før og etter helgens Amsoil-finaler har det vært ekstra temperatur rundt den norske Amsoil-duoen som til sammen vant 20 løp i årets Amsoil.

I går kom følgende sak på NRK: https://www.nrk.no/tromsogfinnmark/elias-og-malene-fra-norge-dominerer-i-amerikansk-ekstremsport-1.15437067

-Det er morsomt å se at både Malene og Elias får fokus i både lokale, regionale og riksdekkende medier. Men de har også jobbet hardt for det. Etter hver konkurranse har de sendt sitater og fakta til undertegnede. I tillegg har Inge Gustavson (landslagssjef) og Pål Grøtte (landslagstrener) jobbet hardt og godt for at de skulle lykkes i mediene. Stor takk til Pål og Inge. Og ikke minst til Malene og Elias som er hovedpersonene , sier Lasse Gimnes, som bistår NMF på kommunikasjon.

-Det er mange innen motorsporten som leverer prestasjoner på et høyt nivå. Nå jobber vi også med at vi skal få profiler som mediene trakter etter, sier Gimnes.

Foto. Skjermdump: NMF.