Malene Andersen sikret førsteplass i natt

Seier i natt!

De norske Amsoil-kjørerne viste rekordform i Iowa i helgen. I natt norsk tid ble det også finaleseier til snowcross-utøveren Malene Trosten Andersen (bildet) i Amsoil i Iowa i USA.

I går kjørte hun inn til andreplass i finalen i Iowa. I natt norsk tid sto ny konkurranse på planen, og den fjerde i rekken i årets Amsoil.

-Jeg slet litt gjennom hele dagen med å finne en god flyt, men jeg brukte dagen godt til å finne spor. Banen forandret seg mye gjennom dagen. Det ble førsteplass og andreplass i de to heatene før finalen, sier Malene Andersen etter nattens konkurranse.

Og i finalen ble det full klaff. Hun sikret seg dermed sin andre Amsoil-seier i år. Den første tok hun i Minnesota i forrige helg.

-Jeg kom dårlig ut i starten i finalen, ble klemt mellom to andre. Jeg måtte trekke meg litt tilbake, men så sjanset jeg i første sving, og da var jeg plutselig fremst. Så var det bare å kjøre på, og ikke se seg tilbake. Seier og poengleder nå, sier Malene Andersen etter konkurransen.

Neste helg er det kjørefri i den nasjonale Amsoil-ligaen.

Vadsø-jenta kjører for seier i årets utgave av prestisjetunge Amsoil. Både Andersen og Ishoel leder nå i sammendraget i Amsoil!

https://nmfsport.no/nyheter/ishoel-og-andersen-klar-for-iowa-til-helgen/

Se mer på https://snocross.com/