Lurer du på hvordan det står til med sykkelen STARK?

Her kommer en oppdatering basert på et intervju med Stark Future´s CEO og grunnlegger Anton Wass, som nylig snakket med det amerikanske nettstedet Cycle News. Les videre for å få svar på noen av de mest stilte spørsmålene om STARK VARG.

Leveringsoppdatering
Et av de mest vanlige spørsmålene fra kunder har vært om forventet leveringstid for syklene deres og hvordan det samsvarer med virkeligheten. Anton Wass (AW) diskuterte i detalj årsakene til forsinkelsene og hans innsats for å overgå kundenes forventninger.

–Vi som selskap ønsket ikke å levere et produkt som vi følte kunne optimaliseres mer, så vi tok beslutningen om å ta litt mer tid for å gjøre det riktig i stedet for å skynde oss, noe som selvfølgelig er ekstremt vanskelig når du er et nytt selskap … men det er bedre å kanskje skuffe med leveringsdatoer og prøve å overgå forventningene til produktet.

I tillegg til å undervurdere den enorme etterspørselen etter STARK VARG etter den svært vellykkede globale lanseringen i desember 2021, er det tydelig at etableringen av et nytt hovedkvarter og produksjonslinjer har vært en kompleks oppgave. Likevel vil denne travle driften med byggingen av en ny fabrikk som kan produsere opptil 150 000 sykler årlig, vise seg å være betydelig fordelaktig på lang sikt.

–Foran lanseringen forventet vi at vi skulle produsere 5000 sykler det første året … men med lanseringen hadde vi i løpet av de første 24 timene 850 bestillinger, så vi begynte å klø oss i hodet ganske fort … og tenkte at vi kanskje hadde bommet litt. Så det endret alt. Etterspørselen var mye større enn det vi hadde forventet, og vi måtte flytte og sette opp to separate fabrikker for å imøtekomme disse kravene.

Forbedring av produksjonssykkelen
Etter den globale presselanseringen har det blitt gjort flere endringer og forbedringer på produksjonssykkelen som Anton var ivrig etter å fremheve. Han ga faktisk Cycle News eksklusive innsikter i et produkt som nylig ble utviklet internt, og som han mener vil utgjøre en betydelig forskjell.

Det er også verdt å merke seg at STARK har gjort betydelige fremskritt når det gjelder å redusere karbonavtrykket til produksjonen av sykkelen. Ifølge Wass har de satt seg et mål om å være karbonnøytrale innen 2025 og har allerede tatt flere viktige skritt mot dette målet. For eksempel har de tatt i bruk resirkulerte materialer der det er mulig og jobber aktivt med å utvikle og implementere mer miljøvennlige produksjonsprosesser. Når det gjelder racing, har STARK allerede vist seg å være en verdig konkurrent i økende grad. I fjor vant sykkelen sin første nasjonale konkurranse, og den har allerede vunnet flere seiere i mindre løp rundt om i verden. Wass er klar på at de ønsker å ta sykkelen til det neste nivået ved å konkurrere mot de beste i bransjen.

–Vi ønsker å være en del av de store løpene, og det er noe vi jobber hardt for å oppnå. Det vil ikke være enkelt, men vi er fast bestemt på å gjøre det. Vi tror virkelig på dette produktet, og vi vet at det kan konkurrere på høyeste nivå, sier Wass.

 

Foto: Stark VARG