Liseth og Drange norske mestere i Aquabike

Norgesmesterskapet i Aquabike ble avholdt på Hjellestad lørdag 3 september, og det var Hjellestad Jet Ski Klubb som stod for arrangementet. Mesterskapet ble avholdt i strålende solskinn og på en svært teknisk krevende bane!

I klassen Ski GP3 var det Theodor Liseth (16) (bilde topp) som vant klart på hjemmebane med full pott og 3 av 3 heatseiere i løpet av lørdagen. Liseth fulgte dermed opp med ny god kjøring etter at han ble nordisk mester for kun 2 uker siden.

Benedicte Drange

I juniorklassen Ski GP3.3 stilte Benedicte Drange (16) i sitt siste år som junior, og hun vant også med god margin og seier i alle 3 heatene. Tidligere i år stakk Drange også av med gull i sprint utgaven av klassen under NM Veka i Skien.

Nå venter Olbia og siste VM runde i midten av september for Benedicte Drange. Her skal hun kjøre Ski GP1 Ladies. Dette blir et solid steg videre og her vil det bli tøff konkurranse og mye hestekrefter i sving. Toppfart på jet’en hun vil kjøre her vil være rundt 110 km/t, mot omkring 80 km/t  som er vanlig i Ski GP 3.

I oppgjøringen til VM har hun fått god hjelp av Team Norway Aquabike Junior trener Stian Schjetlein som har mange års erfaring bak seg i Ski GP1.

 

Foto:

Liseth: Håkon Milde /Drange: Privat