Ledige plasser på lederkurs for ungdom

Er du en engasjert og lærevillig ung person mellom 18-25 år, og medlem av en motorsportklubb? Ønsker du personlig utvikling, treffe andre unge rollemodeller og dra nytte av dette både i og utenfor motorsporten? Da kan Norges Idrettsforbund sitt Lederkurs for ungdom være noe for deg!

I flotte omgivelser skal dyktige og erfarne, unge kursveiledere lose deltakerne igjennom 8 nyttige moduler. Norges Kampsportforbund skal også ha deltakere med på dette kurset, så her er det mulighet for nettverksbygging og erfaringsutveksling på tvers av idretter. Oppstart er fredag kl 18:00, og avslutning søndag kl 15:00. I kurset inngår også en digital kveldssamling i juni.

Tid: Fre-lør-søn den 29. april-1. mai 2022.

Sted: Sørmarka Konferansehotell, på landlige Siggerud rett utenfor Oslo, mot Enebakk.

Pris: GRATIS, dersom du er medlem av en klubb tilknyttet Norges Motorsportforbund. Vi oppfordrer klubbstyrene å tildele deltakerne «sine» et passende budsjett etter fullført kurssamling, som de kan bruke på et lite prosjekt i egen klubb.

Innholdet i dette populære lederkurset er både variert og svært nyttig: Underveis skal deltakerne lære litt om prosjektledelse, og hvordan man enkelt kan bidra til aktiviteter som de andre unge medlemmene i klubben deres kan få glede av. Andre konkrete temaer er hvordan man kan gjennomføre gode presentasjoner, kommunisere godt, hvordan sette personlige utviklingsmål og lage en handlingsplan som sikrer at du når målet ditt, lære mer om selvtillit og selvfølelse, og ha bevissthet på det å være en god rollemodell. I løpet at kurset vil du bli bedre kjent med både norsk idrett som organisasjon, og deg selv som person og dine verdier og styrker.

Søknad:

Vi vil at dere sender en henvendelse på e-post der følgende informasjon er med:

  • Deltakers navn
  • Alder/fødselsdato
  • Adresse/bosted
  • Mobil nr:
  • E-post adresse
  • Gren(er)/klubbtilhørighet
  • Navn voksen kontaktperson i klubbens styre

Interesserte kandidater bør søke snarest mulig, idet vi tildeler plasser fortløpende til kurset er fullt! Sendes til nmf@nmfsport.no.

Har du eller klubben din spørsmål om kurset før dere melder på? Kontakt kathrine.strandhammond@nmfsport.no, eller SMS på mobil 92465106.