Leder med 81 poeng før siste Amsoil-helg

I tet før avslutningen!

Elias Ishoel (bildet) gjør seg i disse dager klar til årets aller siste Amsoil-helg som kjøres i Eagle River i Wisconsin i USA. Han leder med 81 poeng før de siste to konkurransene natt til lørdag og natt til søndag norsk tid.

Allerede natt til lørdag kan han sikre seieren – dersom ting går Ishoels vei.

Sist helg kjørte han inn til fjerdeplass og sjetteplass – og det var Ishoel absolutt ikke fornøyd med. Det skjedde også i Eagle River. Den siste Amsoil-helgen skulle etter planen ha vært arrangert i Sioux Falls i Sør-Dakota, men den ble avlyst på grunn av dårlige snøforhold. Dermed blir det samme sted som sist helg.

Ishoel – som har 9 seire på 14 løp denne sesongen – har nå totalt 608 poeng før de siste to konkurransene kommende helg. Ishoel leder foran Francis Pelletier som har 527 poeng, med svenske Oskar Norum på tredjeplass med 511 poeng. Både Ishoel og Pelletier kjører for Ski-Doo.

Ishoel gleder seg til sesongavslutningen – før turen går tilbake til Oppdal og Norge.

-Jeg ser på kommende helg som alle andre løp, og går inn med samme fokus. Planen er å fokuser på bra teknisk og klok kjøring, og å klare og holde fokus på det. Nervepresset er selvfølgelig der, men lar det ikke komme noe mer innpå meg nå enn tidligere, sier Elias Ishoel til NMFs nettsted før helgens konkurranser.

Til helgen kjører han for sin tredje seier i det amerikanske Amsoil-sirkuset. Han vant både i sesongen 2018/2019 samt 2019/2020. Han er også den første europeer som har vunnet Amsoil.

Nå har han store muligheter for å vinne – igjen!

Se også: https://snocross.com/

Her kan du se videoer med Ishoel: