Landslagstreneren strålende fornøyd med Amsoil-åpningen

Landslagstrener Pål Grøtte (bildet) i snowcross så i helgen sine topputøvere vinne tre av fire Amsoil-finaler i helgen. Med det fikk Norge en strålende start på 2022-utgaven av Amsoil i snocross.

Malene Cottew vant natt til lørdag, men måtte bryte søndagens finale. Elias Ishoel vant like godt både første og andre runde i helgen.

-Malene har gjennom hele helgen hatt godt fokus, og fulgt sine planer. Dette viser seg i resultat med førsteplass i finalen fredag (amerikansk tid) og «hesteeier» i begge innledende runder lørdag. Hun er tøff og gir 110% når det er nødvendig. Hun var uheldig i finalen lørdag. Malene kommer sterkere tilbake, sier Pål Grøtte.

Og Elias Ishoel fra Oppdal kunne ikke ha startet sesongen bedre enn hva han gjorde.

-Elias med førsteplass både fredag og lørdag viser at han er der han skal være. Han jobber seg godt opp i innledende heat. Takket være stor utholdenhet, holder han fokus på arbeidsoppgaver gjennom hele helgen. Det er utrolig stort med en slik sesongåpning. Våre utøvere har et bedre tempo enn forventet. Dette er gledelig. Landslaget gratulerer Malene og Elias, sier Grøtte.