Lag-NM i Trial arrangert på lørdag

Skiptvet Motoraktivitetsklubb arrangerte i helgen NM-Lag, og  hele trial Norge var invitert til trialområde på Fjellshagan i Skiptvet. Etter en spennende lørdag med mye god kjøring ble årets lagmestere som følger:

Senior: Grimstad Trialklubb

Kvinner: Skiptvet Motoraktivitetsklubb

Junior: Grimstad Trialklubb

Veteran OMS Trialklubb

I seniorklassen var det Team Vold Gunvaldsen som kunne kalle seg norgesmestere etter en lang og nervepirrende dag i skogen. Teamet fulgte opp fjorårets seier, og Jarand-Matias Vold Gunvaldsen, Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen, Nils-Johan Vold Gunvaldsen og Andreas Jørgensen kunne ta sitt andre senior-gull rundt halsen. Vaulali Trialklubb tok andreplassen og Hobøl Motorklubb tok bronsemedaljen (bilde)

-Vi kjørte veldig bra hele dagen som et lag hele dagen! Selv om vi gjorde noen småfeil, så klarte vi å holde roen gjennom hele dagen. På andre runden så kjørte vi nesten feilfritt helt til siste seksjon, men der gjorde vi en stor feil som vi trodde kostet oss seieren. Men den gode kjøringen resten av dagen reddet oss og vi kunne kalle oss norgesmestere!, sier et fornøyd Team Vold Gunvaldsen

Gratulerer til alle norgesmestere og til Skiptvet Motoraktivitetsklubb for et vel gjennomført arrangement.

 

Foto: Team Vold Gunvaldsen