Kobbevik til topps på Radøy

Kobbevik til topps!

Daniel Kobbevik fortsetter å vinne radiostyrt!

Første runde av NorgesCupen skulle egentlig ha gått av stabelen denne helgen, men grunnet korona-situasjonen ble konkurransen gjort om til et klubbløp, med gjeldende smittevernregler.

-Vi valgte å reise på dette løpet selv om det ikke var noe NC-status løp. Viktig å støtte opp om klubbene som også ligger litt langt unna oss. Samtidig som det var greit å få testet litt dekk og setup, siden NM i 1/10 offroad går her senere i år. Bergen Modellbilklubb sørget for at alt gikk for seg på beste vis, og ildsjelene stod på under hele helgen. De la til rette med speaker, heat oppsett med riktig antall utøvere samtidig på kjøreplattform i forhold til avstand, og pit-området var også bra med plass, skriver pappa Magne Kobbevik.

-Synd at ikke flere dukket opp på løpet, men de som møtte opp fikk konkurrert og det under flere ulike værforhold, skriver Kobbevik.

Daniel Kobbevik (i midten), Peter Stein (til venstre) og Trond Sætre (til høyre). Foto: privat.

Daniel Kobbevik vant alle kvalifiseringer og alle finaler.

-Vi vil bare takke for en kjempehelg på Radøy! Fantastisk med support fra Radiostyrt Modellhobby ved Jostein Helland på banen også, slike ting gjør at man får en bra racepplevelse! Hvis man hadde måttet gi et terningkast for totalopplevelsen denne helgen, så hadde den lett rullet inn på en sekser, mener Magne Kobbevik.

God speaker på Radøy. Foto: Privat