Klart for ny VM runde i Trial på søndag

Det er klart for ny VM runde i Trial på søndag, denne gangen i Frankrike. For Norge kjører Jarand Gunvaldsen, Mats Nilsen og VM-lederen Sondre Haga. Løpet i franske Cahors det åttende av i alt 10 løp i Trial VM.

Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes ligger i ledelse sammenlagt og er nå 6 poeng foran spanske Pablo Suares, etter sterk og jevn kjøring hele sesongen.

– Jeg kjenner jo at det gir ekstra forventingspress på meg når jeg ligger i ledelsen, kanskje mest fra meg selv. Men jeg er ganske god til å koble det ut og konsentrere meg om arbeidsoppgavene mine. Det har jo fungert fint hittil, så jeg satser på å fortsette å håndtere dette på samme måte fremover, sier Sondre «Gekko» Haga

Løpsbanen i Cahors består stort sett av bygde seksjoner og ligger nære byen og publikum så det forventes god stemning og bra trøkk på søndag.

– Vi har kun trent på «indoor» seksjoner i løpet av denne uka for å være klare for det som møter oss på søndag. Dette blir både spennende og kjekt, avslutter Haga.

Det skal kjempes om 60 poeng i de 3 siste løpene så ingenting er avgjort, og det ligger an til en tett og jevn sesongavslutning. Vi ønsker lykke med poengsankingen til de 3 norske deltagerne i helgen!

Info og resultater fra VM finnes her

 

Foto : Karel Brandten Photography