Klar for runde 5 med “strand-Quad”

Denne helgen er Quad-kjører Christopher Tveråen #58 klar for femte runde i det famøse mesterskapet på Frankrikes sandstrender. Han har fått en god start på 2023 etter en god 2022-sesong med følgende høydepunkter:

• Norgesmester
• 2 plass sammenlagt EM
• 2 plass Pont De Vaux 12h
• 1 plass Magescq Franske sand serien

• Quad of nations Team Norway

– Det har vært en sesong med mange gode opplevelser med masse støtte fra familie, venner og ikke minst samarbeidspartnere, sier Christopher.

Ambisjonene for 2023-sesongen i Frankrike er først og fremst å få gode resultater. Med tanke på at det er hans første sesong i den franske serien virker han godt fornøyd med en foreløpig tredje- og førsteplass.

– Jeg har kjempet om topp tre i alle løp men har vært uheldig i to av de. Med tanke på at dette er veldig annerledes enn de konkurransene jeg vanligvis kjører må jeg si meg veldig fornøyd foreløpig. Treningen har vært bra, og det er klart at på denne tiden av året er det vanskelig å få kjøretrening i Norge, men den fysiske treningen har vært god hjemme.

Denne helgen er det et av de lengste løpene denne sesongen, med rundetider på over 10 minutter der banen går rundt i skogen med dype sandløyper. Løpet varer i 2 timer og 30 minutter.

Foto: Christopher Tveråen, Facebook