Klappet og klart for Tønsberg Båtrace

Det nærmer seg Tønsberg Båtrace!

Kommende helg arrangeres Tønsberg Båtrace for syvende gang. Denne utgaven blir imidlertid ganske spesiell, en pandemiutgave.

-Årets utgave av Tønsberg Båtrace er helt klart det mest krevende arrangementet vi har satt på kalenderen noen gang, sier primus motor Frode Sundsdal.

Frode Sundsdal klar for Tønsberg Båtrace. Foto: privat.

Han gleder seg til fart og spenning kommende helg. For tiden jobber han for fullt for at alt skal bli så vellykket som mulig.

-Vi forventer oss et teknisk bra gjennomført arrangement, med god deltagelse i de mindre klassene og seks båter i F2-klassen. Det er gledelig at også F4-klassen, som blant andre Joakim Halvorsen kjører, har internasjonal deltagelse, sier Frode Sundsdal.

Men det er ingen tvil om at arrangementet blir veldig annerledes i år. Denne gangen oppfordres tilskuerne til å se konkurransene på streaming. Det blir derfor ingen store folkesamlinger i Tønsberg, slik som tidligere.

-Covid 19 har så absolutt satt sitt preg på arrangementet. Vi er jo kjent for folkefest – nå skal vi ha livestream fest, sier Sundsdal.

Tobias Munthe Kaas klar for Tønsberg Båtrace. Foto: privat.

Fjordårets Europamester, Edgaras Riabko, utfordrer Frode Sundsdal og Tobias Munthe Kaas – og er løpets fremste profiler.

-Vi er godt i rute, og vi gleder oss, forteller Sundsdal.

Og her kan du følge konkurransene: Livestream går på www.tb.no – og www.facebook.com/tonsbergboatrace

Og her kan du lese mer om Tønsberg Båtrace: www.tbg-race.com