Kjører for sammenlagtseier

Til helgen er det de to siste rundene i amerikanske AMSOIL snocross, og han som leder Pro Open sammenlagt før helgen er norsk

Elias Ishoel som kjører sin femte sesong i AMSOIL snocross, den andre med Boss Racing. Oppdølingen som i fjor slet med skader, har i år hatt en fantastisk sesong. Han har så langt ni pallplasseringer, deriblant fire seiere. 
Elias leder før helgen med 43 poeng på Kody Kamm som ligger nærmest han. 

The International Series of Champions (ISOC) er den største serien i verden innen snowcross, så om Elias står i mot og takler nervene til helgene vil vi for første gang få en nordmann på toppen av pallen etter endt sesong. 

Hovedpersonen selv er ganske rolig, og skriver at han prøver å forberede seg som det skulle vært et helt vanlig løp. Han prøver å ikke tenke på poengene som skal deles ut, men innrømmer at det selvfølgelig surrer rundt i tankene hans at han har store muligheter nå. Han skal kjøre på sitt beste og håper at det holder. Skulle han vinne vil det bety enormt mye for Elias og hans satsing. 

Malene Trosten Andersen er også forhåpentligvis klar for helgens løp etter en periode med skade, og kan kjempe for tredjeplassen sammenlagt.

Racene kan som vanlig følges LIVE, og tidsskjemaet vil vi legge ut så fort vi har det.